Spremljajte nas na twitterju
Predstavitev
Kontakt
Doseg - Zavod za razvoj uporabniških podjetniških vsebin
Prijava v sistem
Povečajte svoj doseg
Sveže ideje za vaš poslovni uspeh
Vprašanja in informacije
07 49 66 961

Prihajajoči dogodki

Seznam vseh dogodkov si lahko ogledate tukaj.
Recepti za lokalno okolje
Želite recepte za oživitev lokalnega okolja? Nič lažjega, zaupajte nam svoje ime in e-naslov.
organise2

O zavodu Doseg

O zavodu doseg Zavod DOSEG je bil ustanovljen leta 2005 v želji po združitvi kreativnih podjetniških idej mladih v Posavju, z izkušenimi podjetniki, morebitnimi vlagatelji in z organizacijami, ki mladim lahko pridejo naproti, na njihovi poti do uspeha. Zavod je sprva deloval pod imenom Zavod IRC Posavje, marca 2012 pa se je preimenoval v Zavod DOSEG.

Menimo, da imamo tako v Posavju, kot nasploh v Sloveniji veliko priložnosti za razvoj okolja in dvig kakovosti življenja, saj lahko z odkrivanjem poslovnih priložnostmi zmanjšamo brezposelnost. Zato je naš osnovni namen vzpodbuditi podjetniško mišljenje med mladimi, pospešiti nastanek novih podjetij in pomagati mikro in malim podjetjem, ki so se znašla pred izzivom, pri katerem potrebujejo strokovno pomoč.

Z svojimi aktivnostmi poskušamo zapolniti vrzel, ki nastane med znanjem, pridobljenim znotraj formalnega izobraževanja in znanjem ter veščinami, ki so potrebne za konkreten posel.

Poslanstvo in vizija zavoda

Poslanstvo Zavoda Doseg je spodbujanje podjetništva. Z razvojem uporabnih podjetniških vsebin spodbujamo podjetniško miselnost predvsem med mladimi, obenem pa spodbujamo podjetništvo na področjih, ki jih okolje prepoznava kot javno koristna. Z inovativnimi rešitvami, katerih osnova so socialne veščine, želimo v Zavodu Doseg ponuditi rešitve, ki premostijo pomanjkanje veščin in znanj na področju podjetništva in tako pospešiti proces nastajanja novih podjetniških projektov, s čimer se bo izboljšalo tudi stanje na področju nezaposlenosti.

Vizija Zavoda Doseg je postati zakladnica podjetniških znanj, ki posameznikom omogoča prilagoditev in karierno rast v skladu s potrebami trga. S svojimi rešitvami želimo pripomoči k izboljšanju življenjskih razmer v širšem okolju.

Od drugih ponudnikov podobnih izobraževanj se želimo razlikovati po tem, da naši programi podjetniških usposabljanj posameznikom predstavljajo dodano vrednost in so cenovno dostopni.
Brezplačna e-revijaa
Naročite se na brezplačno e-revijo, ki izhaja 1x mesečno, kjer boste izvedeli veliko nasvetov in drugih koristnih podjetniških vsebin.
E pošta:

Prihajajoči dogodki

Seznam vseh dogodkov si lahko ogledate tukaj.
Doseg, Zavod za razvoj uporabnih podjetniških vsebin | Pogoji uporabe | O Piškotkih