Spremljajte nas na twitterju
Predstavitev
Kontakt
Doseg - Zavod za razvoj uporabniških podjetniških vsebin
Prijava v sistem
Povečajte svoj doseg
Sveže ideje za vaš poslovni uspeh
Vprašanja in informacije
07 49 66 961

Prihajajoči dogodki

Seznam vseh dogodkov si lahko ogledate tukaj.
Recepti za lokalno okolje
Želite recepte za oživitev lokalnega okolja? Nič lažjega, zaupajte nam svoje ime in e-naslov.

Pogoji uporabe

Izjava o zasebnosti

Pri zavodu DOSEG spoštujemo vašo zasebnost Namen te izjave o zasebnosti je, da vas obvestimo o naši politiki zasebnosti ter o možnostih, ki jih imate pri načinu zbiranja in uporabe svojih podatkov na internetu. 

Spletno mesto doseg.org hrani podatke, ki jih izpolni uporabnik preko obrazcev na spletnem mestu doseg.org. Pridobljene podatke ne posredujemo tretjim osebam in jih uporabljamo izključno v namene informiranja o zadevah vezanih na tematiko strani doseg.org. 
Uporabnik se lahko kadarkoli odjavi (preko prejetega spročila) s seznama prejemanja obvestil.

Podatki, ki jih doseg.org zbira se lahko razkrijejo le, če je taka obveznost določena v zakonu oz., da je to potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov zavoda Doseg.

Na spletnih mestih zavoda DOSEG utegnejo biti povezave s spletnimi mesti tretjih oseb. Zavod DOSEG  ne odgovarja za njihovo vsebino ter način zbiranja podatkov, v kolikor ta obstaja.

Pogoji uporabe spletnega mesta

Zavod DOSEG vam dovoljuje ogled in prenos gradiva na tem spletnem mestu zgolj za vašo osebno, nekomercialno uporabo, pod pogojem, da v vseh morebitnih kopijah gradiva ohranite vsa obvestila o izvoru gradiva. 
Gradiva na tem mestu ne smete kakorkoli spreminjati, ga reproducirati ali javno prikazovati, izvajati ali distribuirati ter ga drugače uporabiti za kakršenkoli javne ali komercialne namene. 

Zavod DOSEG v nobenem primeru ne odgovarja  za kakršnokoli škodo, ki izhaja iz uporabe, nezmožnosti uporabe ali rezultatov uporabe tega mesta, spletnih mest, povezanih s tem mestom, ali gradiva, informacij ali storitev, vsebovanih na vseh takih mestih, ne glede na to, ali temelji na jamstvu, kršitvi pogodbe, kaznivem dejanju ali katerikoli drugi pravni podlagi. 
Brezplačna e-revijaa
Naročite se na brezplačno e-revijo, ki izhaja 1x mesečno, kjer boste izvedeli veliko nasvetov in drugih koristnih podjetniških vsebin.
E pošta:

Prihajajoči dogodki

Seznam vseh dogodkov si lahko ogledate tukaj.
Doseg, Zavod za razvoj uporabnih podjetniških vsebin | Pogoji uporabe | O Piškotkih