Spremljajte nas na twitterju
Predstavitev
Kontakt
Doseg - Zavod za razvoj uporabniških podjetniških vsebin
Prijava v sistem
Povečajte svoj doseg
Sveže ideje za vaš poslovni uspeh
Vprašanja in informacije
07 49 66 961

Prihajajoči dogodki

Seznam vseh dogodkov si lahko ogledate tukaj.
Recepti za lokalno okolje
Želite recepte za oživitev lokalnega okolja? Nič lažjega, zaupajte nam svoje ime in e-naslov.

Iščemo tržnike za timeGap!

Na spletni strani Mladi podjetnik smo našli...
forum.mladipodjetnik.si/mp/viewtopic.php
 

Iščemo tržnike za timeGap!

Ponujamo sistem za učinkovito vodenje rezervacij in mobilno rezerviranje – timeGap (www.timeGap.eu). timeGap je sestavljen iz:

programske opreme za ponudnike (gostilne, frizerji, zdravstvene ordinacije, šole vožnje, manikure, interne rezervacije osnovnih sredstev podjetij, ...), ki teče na računalniku ponudnika in omogoča vodenje rezervacij, objavljanje promocijskih sporočil in avtomatsko prejemanje rezervacij iz mobilne aplikacije.

mobilne aplikacije za Android / iOS / Firefox / katerikoli brskalnik, ki omogoča gostom/obiskovalcem/pacientom/komurkoli rezerviranje želenega termina pri izbranem ponudniku. timeGap vsebuje napredne algoritme, ki sami najdejo alternativne proste termine, in vključuje izmenjavo sporočil med ponudniki in uporabniki (npr. prestavljanje terminov, preklici, obvestila).

Iščemo tržnika (m/ž), ki bi prodajal timeGap ponudnikom v svojem okolju (ali širše). Sodelovanje bo potekalo pogodbeno, stimulativno plačilo v obliki odstotka mesečne naročnine vsake stranke, ki jo tržnik pridobi.

Ponujamo celostno grafično podobo, datoteke z brošurami za tisk, email @timeGap.eu, in lastno programsko opremo za pregled strank in licenc. Izdelek je končan in preizkušen, z delom lahko tržnik prične takoj. Kandidati pošljite krajši CV in vaš okviren načrt trženja (časovni načrt, predviden obseg, geografsko območje) na elektronski naslov HR@timeGap.eu

LP, ekipa timeGap

PS: ali si mladi podjetnik in pri svoji dejavnosti potrebuješ sistem za rezervacije, ki ti bo olajšal delo? Registriraj se kot ponudnik v sistemu timeGap na www.timeGap.eu in kot član foruma MP uporabljaj timeGap brezplačno 45 dni (namesto enega meseca) - uporabi promocijsko kodo 17534, ki je veljavna samo do konca aprila 2013!

Avtor članka: Tomislav Jurman, dipl. ekonomist
 
 
< Nazaj
 

Oglejte si tudi...

Pridobitev subvencije za samozaposlitev. Gre za enkratno finančno pomoč v obliki nepovratnih sredstev, ki vam pomaga uresničiti vašo poslovno idejo in ohraniti samozaposlitev.
samozaposlitev
V Sloveniji zadrug nimamo preveč radi, po svetu pa so izkušnje odlične.
zadruge
Vas zanimajo priložnosti v turizmu? Poslovno ali pa ste samo radovedni?
tlab_454582
Na portalu Izvozno okno lahko najdete različne poslovne priložnosti razvršečene po državah.
poslovene-priloznosti
Brezplačna e-revijaa
Naročite se na brezplačno e-revijo, ki izhaja 1x mesečno, kjer boste izvedeli veliko nasvetov in drugih koristnih podjetniških vsebin.
E pošta:

Prihajajoči dogodki

Seznam vseh dogodkov si lahko ogledate tukaj.
Doseg, Zavod za razvoj uporabnih podjetniških vsebin | Pogoji uporabe | O Piškotkih