Spremljajte nas na twitterju
Predstavitev
Kontakt
Doseg - Zavod za razvoj uporabniških podjetniških vsebin
Prijava v sistem
Povečajte svoj doseg
Sveže ideje za vaš poslovni uspeh
Vprašanja in informacije
07 49 66 961

Prihajajoči dogodki

Seznam vseh dogodkov si lahko ogledate tukaj.
Recepti za lokalno okolje
Želite recepte za oživitev lokalnega okolja? Nič lažjega, zaupajte nam svoje ime in e-naslov.
Tomislav Jurman je podjetnik zadnjih 22 let. Na prehojeni poti je nabiral izkušnje in se izobraževal, vse skupaj pa se trudi prenesti na tiste, ki v svet podjetništva šele vstopajo.

Tomislav Jurman začne prve  delovne izkušnje nabirati v Nuklearni elektrarni Krško, pri čemer nanj pomembneje vpliva delo v oddelku za informativno dejavnost in oddelku domače nabave. 
Po enajstih letih nad varnostjo službe prevladala želja po podjetniškem izzivu in tako se 1991. začne njegova podjetniška pot.

Od prodaje kurilnega olja, do prodaje in servisiranja vozil Citroen, pa do najema bencinskega servisa OMV v sklopu katerega je bil tudi gostinski lokal in avtopralnica. Največji del podjetniške poti zaznamuje zastopstvo za motorna olja in maziva Total. Kar 20 let. Ob vseh obveznostih najde čas tudi za izobraževanje, vse od srednješolske izobrazbe pa do podiplomskega študija, znanje pa pridobiva tudi iz neformalnih oblik, med katerimi izpostavi Mastery program v okviru Adler Social Coaching. Delo z mladimi in spodbujanje podjetništva ga vseskozi privlači in zato je tudi med začetniki projekta POSIP (Posavje Izziv in Priložnost) katerega osnovni namen je prav to, spodbujanje podjetništva med mladimi.

Je tudi član Strateškega sveta Višje komercialne šole v Brežicah, predsednik nadzornega odbora LAS Posavje in član Slovenskega foruma socialnega podjetništva.

Zavod Doseg je logično nadaljevanje začetega in odraz želje, da svoje podjetniške in na evropskih projektih pridobljene izkušnje deli z drugimi. Med svetovanjem kot tudi pri predavanjih teži k praktičnemu pristopu, ki temelji na mešanici izkušenj in pridobljenih znanj.

Kontakt: tomi.jurman@doseg.org | +386 41 715 805

Imate vprašanje vezano na podjetništvo? Zastavite ga tukaj.
Tomislav Jurman
Brezplačna e-revijaa
Naročite se na brezplačno e-revijo, ki izhaja 1x mesečno, kjer boste izvedeli veliko nasvetov in drugih koristnih podjetniških vsebin.
E pošta:

Prihajajoči dogodki

Seznam vseh dogodkov si lahko ogledate tukaj.
Doseg, Zavod za razvoj uporabnih podjetniških vsebin | Pogoji uporabe | O Piškotkih