Spremljajte nas na twitterju
Predstavitev
Kontakt
Doseg - Zavod za razvoj uporabniških podjetniških vsebin
Prijava v sistem
Povečajte svoj doseg
Sveže ideje za vaš poslovni uspeh
Vprašanja in informacije
07 49 66 961

Prihajajoči dogodki

Seznam vseh dogodkov si lahko ogledate tukaj.
Recepti za lokalno okolje
Želite recepte za oživitev lokalnega okolja? Nič lažjega, zaupajte nam svoje ime in e-naslov.

Trženje in komunikacija

Sporočamo, pišemo, klepetamo, urejamo, predstavljamo, blogamo… Za vas in za vaše stranke!

Ste malo podjetje, osredotočeno na svojo dejavnost in preprosto nimate časa za marketinške aktivnosti? Niti za tiste najbolj osnovne? Imate luštno spletno stran, vendar se je vse ustavilo pri sami postavitvi, sedaj pa ni energije za urejanje le-te? Veste, da bi lahko naredili več, da bi ceneje prišli do novih strank, a ima vaš dan premalo ur? Naš dan ima dovolj ur za vse to!
 

Urednik spletnih strani

Si želite spletne strani s svežimi vsebinami? Imeti zanimive in redne novice? Spisane tako, da vas bodo našli tudi vaši uporabniki? Imate blog, za redno bloganje pa ni časa? Imate spletno trgovino, zadosten obisk, prodaje pa ni dovolj? Je morda težava v opisih vaših izdelkov? Rentamo urednika, vas zanima?
 

Urednik e-novic

E-novice so vaša priložnost za grajenje odnosa z obstoječimi in potencialnimi strankami. Pa imate dovolj energije, idej in časa za dobre e-novice? Naš urednik e-novic ima vse to!
 

Skrbnik za socialna omrežja

Si želite bolj toplih odnosov z uporabniki socialnih omrežij? Dobre spletne predstavitve identitete vašega podjetja? Obilice sledilcev, ki bodo na tekočem z vsem, kar boste objavili? Če ste vsaj enkrat odgovorili z DA, potrebujete skrbnika socialnih omrežij.
 

Predstavnik za medije

Vsaka dobra storitev in kakovosten izdelek ima lahko svojo zgodbo. Zgodbo, ki jo je težko spraviti v tisto malo oglasnega prostora, kot ga imate na voljo. Bi želeli povedati več pa ne veste, kako to narediti, koga nasloviti in nasploh, kako priti do brezplačnih medijskih objav? Naj vam na pomoč priskoči vaš novi predstavnik za medije.
 

Prevajanje in prilagoditev trženjskih besedil

Morda je uspešna slovenska zgodba prerasla okvire naše majhne države in želi v svet ali pa ste k nam pripeljali zanimivo zgodbo iz tujine. V vsakem primeru morate vaš trženjski material prilagoditi, ne samo prevesti. Saj veste, vsak jezik ima svoje specifike, svoje fraze in svoja pravila. Včasih tudi nenapisana. Pomagamo vam pri prilagoditvi besedil iz SLO v ANG in obratno. Seveda nas pred najemom lahko tudi preizkusite!
 
Zahtevajte ponudbo!
Morda iščete kaj od naštetega, morda nekaj povsem drugega. V vsakem primeru si želite storitev po vaši meri, kaj ne? Sporočite nam, kaj potrebujete in zagotovo bomo našli skupen jezik.

Karin jurman, univ. dipl. komunikologinja | karin.jurman@doseg.org | +386 41 364 387
Brezplačna e-revijaa
Naročite se na brezplačno e-revijo, ki izhaja 1x mesečno, kjer boste izvedeli veliko nasvetov in drugih koristnih podjetniških vsebin.
E pošta:

Prihajajoči dogodki

Seznam vseh dogodkov si lahko ogledate tukaj.
Doseg, Zavod za razvoj uporabnih podjetniških vsebin | Pogoji uporabe | O Piškotkih